-Nincs cím-

2010.07.31. 18:22

Ma korábban írok mint általában szoktam, mert ma van Ádisska szülinapi bulija. Még Júni 30.-án lett 18 éves a hülyéje, de csak most ért rá bulit tartani. Szinte egész nap itt voltam Nála, kivéve reggel, mert 10-kor találkoztam Orsival a latin miatt... Az apja kettőnk kapcsolatáról fantáziál, nem is mondom miket... :S :D Most meg itt ülök Ádisskánál és várom, hogy jöjjenek végre, mert Ádisska bement az Örsre a vendégeiért. :) Mivel a nap lényegi része most jön, ezért többet nem tudok most írni. Majd holnap! :)

Szeretlek Zitta. :)

Ja és Tamás Laci kedvéért egy idézet: "Sajnos az erkölcs Nálatok annyira torz, mint az a kurva Kispál és a Borz"! /FankaDeli - Nekem az a repp/ :) (Azért van néhány jó száma a Kispálnak... :) )

A bejegyzés trackback címe:

https://eztmost.blog.hu/api/trackback/id/tr442189724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása