Végre elkezdődött a foci VB, de a legjobbakra (brazilokra, hollandokra, spanyolokra) még várni kell. Igyekszem minden meccsett megnézni. Pénteken már rögtön belebuktam, mert este Deni szülinapi bulija volt, amin egy ideig igyekeztem Kenny tanácsát megtartani, hogy ne igyak olyan sokat, de aztán győzött a meleg és az elmúlt idők búja-baja, így Levivel, hát, hogy is mondjam... ittunk egy keveset... De nem is fontos. Volt már jobb kedvem is... Egész nap szenvedtem, ebből Letti rángatott ki azzal, hogy elkezdtünk fociról beszélni. FOCIRÓL! EGY NŐVEL! Nem semmi. :)

Egy dolog, ami biztat, hogy ennél csak jobb lehet. 

Most még szívem szerint megfogalmaznék egy frappáns véleményt a nőkről, mert már nagyon érik bennem, de mivel több itt a női olvasó, ezért most ezt (egyenlőre) kihagynám!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eztmost.blog.hu/api/trackback/id/tr392079205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alexa81 2010.06.18. 00:23:09

Pedig érdekes lenne... De akkor rendesen posztold ki, ne csak ide írd :)
süti beállítások módosítása